Csizmadia Zsuzsa
Üdvözlöm a honlapomon!

Ha terveztetni, tanácsot kérni, tájékozódni szeretne lakberendezéssel, belsőépítészettel kapcsolatban, jó helyen jár, ez az a hely.
Hosszú évek tapasztalata, megannyi elégedett ügyfél, sikeresen megvalósított elképzelések, a piac biztos ismerete garantálja, hogy segítségemmel célja, elképzelése megvalósuljon.

Formát ölteni a vágyaknak és a funkciónak; ez a feladatom. Hogy az Ön által elképzelt és megálmodott gondolatokat a megvalósításig elvigyem. A lényeg a térszervezésben van és abban, hogy előre lássuk és pontosan olyanná alakítsuk a teret, ami a megrendelő életét kényelmessé, élhetővé teszi, olyanná, amire vágyik, ami neki kell. Legyen az saját otthona, kiadásra szánt ingatlan, hotel, étterem, iroda vagy rendelő.

Nincsenek megoldhatatlan problémák. Segítséget nemcsak a tervezéshez, hanem a kivitelezési szakaszhoz is szívesen nyújtok. A tervező az, aki képes egyben látni az egészet, és ezt le tudja fordítani részletmegoldásokra. Érti a kivitelezők nyelvét és eredményesen képviselni is tudja az Ön érdekét, tartani tudja az irányt.
Segítek eligazodni a termékek rengetegében, az ár érték aránynak megfelelő legjobb terméket megtalálni.

Első lépésben egy személyes találkozó alkalmával, az igények felmérése, az elképzelés, az épület építészeti adottságainak megismerése után minden esetben egyedi árat adok Önnek, mely vonatkozhat a tanácsadástól a teljes tervezésre, de a kivitelezési szakasz végigkísérésére is.

A következő munkaszakaszban több vázlattervet készítek, mely messzemenőkig figyelembe veszi a megrendelő személyes akaratát, vágyait, és az adott tér adottságait. A vázlattervek 3d-s látványtervekből és hangulati lapokból állnak, amiket közösen átnézünk, megvizsgáljuk az egyes lehetőségek előnyeit egy prezentáció keretében.
Ha kiválasztják az Önök számára megfelelő variációt, ezután készítem el a részletes terveket.
Szívesen együttműködöm a kivitelezőkkel, mesterekkel. Tudom, mit hogyan lehet megcsinálni, ismerem a gyakran előforduló hibákat, és tudom, hogyan lehet ezeket elkerülni.
egítek berendezni, elhelyezni mindent úgy, ahogy együtt megálmodtunk.

A munkám akkor eredményes, ha végezetül megrendelőim ezt mondják:

Nem tudom megfogalmazni miért, nem is akarom, de egyszerűen jól érzem abban a térben magam, amit terveztél nekem!

Köszönöm, hogy érdeklődésével megtisztelt, várom jelentkezését:

Csizmadia Zsuzsa
+ 36 70 374 10 66